Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bozuk para bulmak

Rüyada eski bozuk para bulmak

Rüyada eski bozuk para bulmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, düşmanların çok üzüleceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski bozuk para bulmak gördüyseniz:

  • Hoş olmayan verilerin ortaya çıkması durumunda savunmaya geçmemelisiniz.

Rüyada eski bozuk para bulmak işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yoldan bozuk para bulmak sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada toprak içinde bozuk para bulmak gözden düşeceğine, aileden ayrı kalınacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizden bozuk para bulmak rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine inanılır.

Rüyada bozuk para bulmak ve almak hasret ve özlem gidereceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı bozuk para bulmak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yeni bir ortama girileceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine inanılır.

Rüyada bir sürü bozuk para bulmak çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, ona kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerde bozuk para bulmak herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments