Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski para bulduğunu görmek

Rüyada eski para bulduğunu görmek

Rüyada eski para bulduğunu görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski para bulduğunu gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir dostunuzun hoş bir teklifi bazı parasal sıkıntılarınızı sona erdirebilir.

Rüyada eski kağıt para bulmak şansının kendisinden yana gideceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada eski para bulduğunu görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına işaret eder.

Rüyada topraktan eski para bulmak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski altın para bulmak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada eski bozuk para bulmak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine alamet eder.

Rüyada eski paralar bulmak hataların düzeltileceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski para bulmak yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine yorulur.

Rüyada eski ayakkabıyı bulmak verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, evlat sahibi olunacağına, daha isabetli kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments