Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski paralar bulmak

Rüyada eski paralar bulmak

Rüyada eski paralar bulmak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete yorulur.

Rüyada eski paralar bulmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yeterince dikkat ettiğinizin farkında olmadan hareket edebilirler.

Rüyada eski paralar bulmak girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski altın para bulmak attığı adımların boşa gideceğine, işlerin günden güne artacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına işaret eder.

Rüyada eski kağıt para bulmak kudret ve hidayet sahibi olacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada eski para bulduğunu görmek olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada topraktan eski para bulmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine yorulur.

Rüyada eski para bulmak talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada eski bozuk para bulmak sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine işarettir.

Rüyada eski mezar bulmak ekmeğine leke süreceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments