Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eskimiş para görmek

Rüyada eskimiş para görmek

Rüyada eskimiş para görmek başına türlü belalar geleceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada eskimiş para gördüyseniz:

  • Kendi fikir, nasihat veya önerilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada eskimiş kağıt para görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, kazancının çok daha fazla olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski demir para görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye para vermek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına yorulur.

Rüyada eskimiş para görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski madeni para görmek yüzlerin asılacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşten para almak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına delalettir.

Rüyada eski gümüş para görmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine inanılır.

Rüyada kağıt eski para görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments