Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski oturduğum eve taşınmak

Rüyada eski oturduğum eve taşınmak

Rüyada eski oturduğum eve taşınmak eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine inanılır.

Rüyada eski oturduğum eve taşınmak gördüyseniz:

  • Sizi değişime zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada eski oturduğum eve taşınmak geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski oturduğun eve taşınmak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada eski oturduğu eve taşınmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski oturduğu eve geri taşınmak rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada daha önce oturduğu eve taşınmak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada oturduğun evden taşınmak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eskiden oturduğun eve taşınmak iftiraya maruz kalınacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada oturduğu evden taşınmak planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments