Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eskiden oturduğun eve taşınmak

Rüyada eskiden oturduğun eve taşınmak

Rüyada eskiden oturduğun eve taşınmak bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eskiden oturduğun eve taşınmak gördüyseniz:

  • Zor zamanlarda dahi hareket edebilecek yeteneğiniz var.

Rüyada eskiden oturduğun eve taşınmak hayal kırıklığına uğrayacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada eskiden oturduğun evi görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eskiden oturduğum evi görmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada eskiden oturduğun evini görmek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına inanılır.

Rüyada eskiden yaşadığın evi görmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, günah ve suç işleyeceğine delalet eder.

Rüyada eskiden oturulan evi görmek dünyanın kendisine galip gelmesine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eskiden yaşadığı evi görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada eskiden tanıdığın birini görmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments