Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oturduğun evden taşınmak

Rüyada oturduğun evden taşınmak

Rüyada oturduğun evden taşınmak hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, çok sağlıklı olunacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, günahkâr olacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına alamet eder.

Rüyada oturduğun evden taşınmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya dış görünüşünüzü iyileştirmek için bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada eski oturduğun eve taşınmak elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada daha önce oturduğu eve taşınmak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada eski oturduğum eve taşınmak yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada eskiden oturduğun eve taşınmak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada oturduğu evden taşınmak çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada oturduğun evden taşınmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada eski oturduğu eve taşınmak insanlar tarafından ayıplanacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski oturduğu eve geri taşınmak para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments