Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski oturduğu mahalleyi görmek

Rüyada eski oturduğu mahalleyi görmek

Rüyada eski oturduğu mahalleyi görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, kendisini keşfedeceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalettir.

Rüyada eski oturduğu mahalleyi gördüyseniz:

  • Yalnız fazla romantik olmayın , ayaklarınız yere iyi bassın.Uzaklara gitme isteği isteği duyabilirsiniz.

Rüyada eski oturduğun mahalleyi görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski oturduğu mahalleyi görmek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, yol göstereceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına rivayet eder.

Rüyada eski yaşadığı mahalleyi görmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada eski mahallemi görmek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına alamet eder.

Rüyada eski bir mahalle görmek kuş gibi hafifleyeceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına delalettir.

Rüyada eski mahalle arkadaşını görmek çok güzel işlere gireceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine işaret eder.

Rüyada eski mahalleye gitmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına inanılır.

Rüyada eski mahalleye taşınmak rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, hayallere kavuşulacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments