Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski okulunda olduğunu görmek

Rüyada eski okulunda olduğunu görmek

Rüyada eski okulunda olduğunu görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, imkânsızlıklarının biteceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada eski okulunda olduğunu gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi çok yoracak tartışmalara girmeniz gerekebilir.

Rüyada eski okul arkadaşına sarılmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski okulunda olduğunu görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına yorulur.

Rüyada eski okul arkadaşımı görmek kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşları görmek huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine delalet eder.

Rüyada eski okul görmek hayatın pahalılaşmasına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada okulda eski sevgiliyi görmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski okul öğretmenini görmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek kötü ve zor günler geçireceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments