Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski okul görmek

Rüyada eski okul görmek

Rüyada eski okul görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski okul gördüyseniz:

  • Hayata olumlu bakarsanız hayatta size gülümseyecek.

Rüyada eski okul müdürü görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına tabir olunur.

Rüyada eski okuluna gittiğini görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi okulda görmek hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, maddi olarak büyüyeceğine yorulur.

Rüyada eski bir okul arkadaşını görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, kalbini kıracağına işaret eder.

Rüyada eski okulumu görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada eski okul öğretmenini görmek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski okul arkadaşları görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, alın terinin karşılığını alacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine işaret eder.

Rüyada eski okul arkadaşı görmek evlatlarından memnun olacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments