Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulda eski sevgiliyi görmek

Rüyada okulda eski sevgiliyi görmek

Rüyada okulda eski sevgiliyi görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada okulda eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Müdahale etmemeniz durumunda karışabilecek durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada okulda eski sevgiliyi görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi okulda görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada eski okulunda olduğunu görmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, işlerin de hafifleyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada eski okul arkadaşını görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, mallarının eksileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada eski okul arkadaşları görmek geçim derdinin son bulacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına tabir olunur.

Rüyada eski okulunu ve arkadaşlarını görmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına yorulur.

Rüyada sürekli eski okulunu görmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski okulunda okumak borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments