Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski iş arkadaşınızı görmek

Rüyada eski iş arkadaşınızı görmek

Rüyada eski iş arkadaşınızı görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski iş arkadaşınızı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neler elde ettiğinizin veya neler başardığınızın farkında olmasalar da, aslında çok fazla şey elde ettiniz.

Rüyada eski bayan iş arkadaşını görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına tabir olunur.

Rüyada eski bir iş arkadaşını görmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, daha pozitif biri olacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine rivayet eder.

Rüyada eski işyeri arkadaşlarını görmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski iş arkadaş görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, terslik yaşayacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine rivayet eder.

Rüyada eski iş arkadaşınızı görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski işyerinin müdürünü görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine delalettir.

Rüyada eski çalıştığım işyerini görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski işyerini ziyaret etmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments