Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski işyerine gitmek

Rüyada eski işyerine gitmek

Rüyada eski işyerine gitmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, herkesin şaşırtılacağına delalet eder.

Rüyada eski işyerine gitmek gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler fark edilebilir.

Rüyada eski işyerine gitmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada başka şehre iş için gitmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine inanılır.

Rüyada işe geç gitmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla işe gitmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin işyerine gitmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada işe terlikle gitmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine yorulur.

Rüyada babayla işe gitmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, bereketinin artacağına işarettir.

Rüyada iş görüşmesine gitmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments