Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işe terlikle gitmek

Rüyada işe terlikle gitmek

Rüyada işe terlikle gitmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına işaret eder.

Rüyada işe terlikle gitmek gördüyseniz:

  • Yanlış yargılarda bulunmamak için akşamı hafif planlara ayırmakta fayda var.

Rüyada işe terlikle gitmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına delalettir.

Rüyada okula terlikle gitmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, özel hayatının renkleneceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına alamet eder.

Rüyada terlikle okula gitmek işlerin günden güne daha da artacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada işe gidememek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına inanılır.

Rüyada başka şehre iş için gitmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada babayla işe gitmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada işe geç gitmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin işyerine gitmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments