Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istendiğini duymak

Rüyada istendiğini duymak

Rüyada istendiğini duymak ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, ün yapmayı başaracağına, kalabalık günler geçirileceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, aklına giren şeytana uyacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinin çok iyi olacağına yorulur.

Rüyada istendiğini duymak gördüyseniz:

  • İnsanların düşüncelerine fazla kıymet vermediğiniz için herhangi bir şeyinizi saklamak size gereksiz görünebilir.

Rüyada furkan ismini duymak atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına işarettir.

Rüyada deniz ismini duymak yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada cennet ismini duymak her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uğur ismini duymak isyan edeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa işaret eder.

Rüyada hakan ismini duymak çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine yorulur.

Rüyada selçuk ismi duymak hayır ve bereketin artmasına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına işaret eder.

Rüyada süleyman ismini duymak bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına inanılır.

Rüyada taner ismini duymak bir süre sıkıntı çekeceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments