Rüyada kitap ismi görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla işle uğraşılacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, insanların afiyet bulacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına alamet eder.
Rüyada kitap ismi görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, üzüleceğine, pişman olacağına inanılır.
Rüyada islami kitaplar görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına alamet eder.
Rüyada yeşil kaplı kitap görmek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına delalet eder.
Rüyada kitaplarını toplamak şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına alamet eder.
Rüyada kitap çaldırmak rahatlığa erileceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına alamet eder.
Rüyada kitaplar almak güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine delalet etmektedir.
Rüyada yasini şerif kitabını görmek bir süre bu durumun devam edeceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine inanılır.
Rüyada ölünün elinde kitap görmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine işaret eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Ehl-i Tabir) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Ehl-i Tabir) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.