Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi güzel görmek

Rüyada eski sevgiliyi güzel görmek

Rüyada eski sevgiliyi güzel görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, geleceğinizin güzel olacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi güzel gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Rüyada eski sevgiliyi güzel görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden güzel söz duymak aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden güzel sözler duymak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, ayağının tökezlemeyeceğine alamet eder.

Rüyada eski ama güzel ev görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada eski evi güzel görmek hayırlı kararlar alacağına, işlerini yoluna sokacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski güzel ev görmek hile ile mal elde edeceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliden güzel haber almak itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliden güzel sözler duymak refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments