Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski evde uyumak

Rüyada eski evde uyumak

Rüyada eski evde uyumak uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, kurulu düzenin yıkılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada eski evde uyumak gördüyseniz:

  • Çelişkiler içindesiniz.

Rüyada eski evde uyumak ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, güzel günlerin geleceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisiyle uyumak evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, işlerin yoluna gideceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiline sarılarak uyumak yanlış işlere girip mutsuz olacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle uyuduğunu görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılarak uyumak huzursuzluklarından kurtulacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle birlikte uyumak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments