Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski ev satın almak

Rüyada eski ev satın almak

Rüyada eski ev satın almak elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski ev satın almak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya emlakla ilgili konularda yapacağınız değişiklikler yeni ilgi alanları keşfetmenizi sağlayabilir.

Rüyada eski ev satın almak huzurunun eski haline döneceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalet eder.

Rüyada eski bir ev satın almak kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni evi satıp eski ev almak kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada eski ev satın aldığını görmek daima secde ve şükür edeceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski araba satın almak rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşya satın almak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, ona emek vereceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine delalettir.

Rüyada eski halı satın almak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına işarettir.

Rüyada eski ayakkabı satın almak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, yanlış kararlar vereceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments