Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski kapılar görmek

Rüyada eski kapılar görmek

Rüyada eski kapılar görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski kapılar gördüyseniz:

  • Kendi önceliklerinizi hatırlamalısınız.

Rüyada eskimiş kapı görmek hak yolundan uzaklaşacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski kapı kapatmak bazı başka desteklere kavuşacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski kapı görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, işe zorla gidip geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski demir kapı görmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada eski kırık kapı görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, evi yoksa ev alacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski kapı açmak yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski beyaz kapı görmek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine inanılır.

Rüyada eski evin kapısını görmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments