Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski kapı açmak

Rüyada eski kapı açmak

Rüyada eski kapı açmak ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, büyük sorunlar yaşanacağına, eşlerin ayrılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, dertlerinin unutulacağına alamet eder.

Rüyada eski kapı açmak gördüyseniz:

  • Adil olunması gerekiyor.

Rüyada eski kapı açmak yakın zaman içinde kazancının artacağına, sorunsuz geçeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Rüyada işyerinin kapısını açmak çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada misafire kapı açmak doğru olanı seçeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına delalet eder.

Rüyada bahçe kapısı açmak düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, ters giden işlerin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada kapının kilidini açmak girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine yorulur.

Rüyada çalan kapıyı açmak buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kapalı kapıyı açmak hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments