Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşyaları karıştırmak

Rüyada eski eşyaları karıştırmak

Rüyada eski eşyaları karıştırmak canının sağ olacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, maddi gücünün eksileceğine rivayet eder.

Rüyada eski eşyaları karıştırmak gördüyseniz:

  • Duygusal konular ortaya çıkabilir.

Rüyada eski eşyaları karıştırmak iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, paslı bir çiviye basabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının eşyasını karıştırmak herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine tabir olunur.

Rüyada eşya karıştırmak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada eşyalarının karıştırıldığını görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada başkasının eşyalarını karıştırmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, hayırlı bir evlat olacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin telefonunu karıştırmak şeytanın aklına uyacağına, sorunları başarıyla çözmeye, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına tabir olunur.

Rüyada evinde eski eşya görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına alamet eder.

Rüyada eski eşya vermek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments