Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşya karıştırmak

Rüyada eşya karıştırmak

Rüyada eşya karıştırmak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, lüks içinde olacağına, iftiraya maruz kalınacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eşya karıştırmak gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla talebi olan kişilerden uzak durun.

Rüyada başkasının eşyalarını karıştırmak sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşyalarının karıştırıldığını görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine alamet eder.

Rüyada eşya karıştırmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, kısmetin ve şansın açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının eşyasını karıştırmak tabiri caizse ağız tadından olacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski eşyaları karıştırmak kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada buğday karıştırmak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç karıştırmak çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine işaret eder.

Rüyada yemek karıştırmak kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, her isteklerinin yerine geleceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments