Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşyalarının karıştırıldığını görmek

Rüyada eşyalarının karıştırıldığını görmek

Rüyada eşyalarının karıştırıldığını görmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına işaret eder.

Rüyada eşyalarının karıştırıldığını gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz bayanı elde edebilirsiniz.

Rüyada eşyalarının karıştırıldığını görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına inanılır.

Rüyada eşya karıştırmak kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına işarettir.

Rüyada başkasının eşyasını karıştırmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada eski eşyaları karıştırmak kaybettiği şeyi bulmasına, hidayete ereceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının eşyalarını karıştırmak vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine yorulur.

Rüyada burun karıştıran birini görmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada pirinç karıştırmak herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çorba karıştırdığını görmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments