Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının eşyalarını karıştırmak

Rüyada başkasının eşyalarını karıştırmak

Rüyada başkasının eşyalarını karıştırmak kötü günler görüleceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının eşyalarını karıştırmak gördüyseniz:

  • Ortağınız veya eşinizle beraber ileride büyük kazançlar getirecek işlere girebilirsiniz.

Rüyada eşyalarının karıştırıldığını görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına tabir olunur.

Rüyada eşya karıştırmak daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının eşyalarını karıştırmak elini haramdan uzak tutacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının eşyasını karıştırmak kazanılacak ve ele geçecek paraya, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşyaları karıştırmak dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kürdanla diş karıştırmak onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine alamet eder.

Rüyada buğday karıştırmak aile içinde saadetinin artacağına, düşmanından uzak olacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına rivayet eder.

Rüyada çanta karıştırmak kafasının rahat olacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments