Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşten para almak

Rüyada eski eşten para almak

Rüyada eski eşten para almak anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, mevkilerinin yüksek olacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada eski eşten para almak gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada eski eşe para vermek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, yanlış bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada eski eşinin para verdiğini görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına işaret eder.

Rüyada eski eşten para almak yoğun stres altında kalacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşine para vermek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada eski eşinin sevgilisini görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşini zayıflamış görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine işarettir.

Rüyada eski eşine sarılmak kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, kendine döneceğine rivayet eder.

Rüyada eski eşle evlendiğini görmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments