Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşe para vermek

Rüyada eski eşe para vermek

Rüyada eski eşe para vermek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, onu isyan noktasına getireceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada eski eşe para vermek gördüyseniz:

  • Erkekseniz şef veya patron gibi üzerinizde bulunan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada eski eşe para vermek işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, canın sıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski eşine para vermek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Rüyada eski eşten para almak büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine yorulur.

Rüyada eski eşinin para verdiğini görmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgili ve eşini görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi ve eşini görmek hayatın kolaylaşacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşinin evlendiğini duymak yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski eşinizi görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, hanesine güneş doğacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments