Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşten hediye almak

Rüyada eşten hediye almak

Rüyada eşten hediye almak daha kötü günler yaşayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşten hediye almak gördüyseniz:

  • Esnek olunması durumunda ise, sorunlar veya sorunlu durumlar daha rahar özülebilir.

Rüyada eşinin hediye aldığını görmek çok iyi paralar kazanılacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada eski eşten hediye almak iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşine hediye vermek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada eşten hediye almak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşine hediye almak sıhhat ve huzur bulacağına, bereketin ve karın artacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı yorulur.

Rüyada kırmızı hediye almak elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada koyun hediye almak iyi halini yitireceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, kişinin esenlik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor hediye almak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments