Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir araya gelmek

Rüyada bir araya gelmek

Rüyada bir araya gelmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, büyük bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada bir araya gelmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada akrabalarla bir araya gelmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına işaret eder.

Rüyada eski eşle bir araya gelmek zor durumlarda kalacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada bir araya gelmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacak arasından kan geldiğini görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle bir araya gelmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacaklarının arasından kan geldiğini görmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada ekmek arası tavuk görmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada yılanların arasında kalmak iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments