Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin fotoğrafını görmek

Rüyada eşinin fotoğrafını görmek

Rüyada eşinin fotoğrafını görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, olumsuz haberler alacağına, bolluğun ve bereketin artacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin fotoğrafını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ilişkin sırları paylaşmanız maddi manevi sıkıntı yaratabilir.

Rüyada eşinin fotoğrafını görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşinin fotoğrafını görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada karda fotoğraf çekmek mal ve rızkın çoğalmasına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, güzel ve önemli işler yapacağına delalettir.

Rüyada fotoğraf makinesi kırıldığını görmek kısmetlerinin artacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin günden güne bozulacağına yorulur.

Rüyada fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, iş öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpekle fotoğraf çektirmek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına işaret eder.

Rüyada gelinlikli fotoğrafını görmek yeni bir ortama gireceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının fotoğraf görmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments