Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşi öpmek

Rüyada eski eşi öpmek

Rüyada eski eşi öpmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine delalettir.

Rüyada eski eşi öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şansınız kapalı, önemli bir randevunuz varsa onu ertelemenizde fayda var.

Rüyada eski eşini öpmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada eski eşi öpmek kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada eşi öpmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işarettir.

Rüyada ölü eşini öpmek biraz olsun hafifleyeceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine yorulur.

Rüyada eşini yanağından öpmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, mali gücünü yitireceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin elini öpmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, iyileşeceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada ölmüş eşi öpmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin ayağını öpmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, yaşama isteğinin artacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments