Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini kıskanmak

Rüyada eşini kıskanmak

Rüyada eşini kıskanmak büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada eşini kıskanmak gördüyseniz:

  • Boşa zaman harcamayın.

Rüyada eşini kıskanmak sıkıntıların çözüme ulaşacağına, gözyaşının kuruyacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine işaret eder.

Rüyada eşini kıskandırmak sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine rivayet eder.

Rüyada eski eşini kıskanmak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine işaret eder.

Rüyada eşinizi kıskanmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, hayallere kavuşulacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eşi kıskanmak rızık eksikliği yaşayacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini kıskandığını görmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanı kıskanmak zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını kıskanmak sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments