Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinizi kıskanmak

Rüyada eşinizi kıskanmak

Rüyada eşinizi kıskanmak bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, yeni hobiler edinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinizi kıskanmak gördüyseniz:

  • Bazılarınız ilk bakışta olumsuz gibi gözüken veya hoş karşılanmayan bir ilişkinin içine girecekler.

Rüyada eski eşini kıskanmak işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada eşini kıskanmak onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada eşi kıskanmak maddi açıdan rahata erileceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinizi kıskanmak kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, elin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada eşini kıskandırmak bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada eşini kıskandığını görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine delalet eder.

Rüyada sevgili kıskanmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada erkeği kıskandırmak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments