Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinden hamile kalmak

Rüyada eşinden hamile kalmak

Rüyada eşinden hamile kalmak bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada eşinden hamile kalmak gördüyseniz:

  • Bazı tartışmalar karşı tarafın kendinde olmadığını düşünmenize neden olabilir.

Rüyada eski eşinden hamile kalmak eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, maddi güç elde edeceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine tabir olunur.

Rüyada eşinden hamile kalmak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada eşinden hamile haberi almak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinden uzaklaşmak yaşanan kötü anıların silineceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinden altın bilezik almak kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, zenginliğinin artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına tabir olunur.

Rüyada eşinden helallik istemek Allah katında günahlarının affolacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinden para aldığını görmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, şansın ve bahtının da açılacağına, başarılarının bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinden ayrılacağını söylemek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments