Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini üzgün görmek

Rüyada eşini üzgün görmek

Rüyada eşini üzgün görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, zafer elde edileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini üzgün gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi beslemeniz durumunda her anlamda karlı çıkan siz olabilirsiniz.

Rüyada eski eşi üzgün görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin üzgün görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, kazancın düşeceğine rivayet eder.

Rüyada eski eşini üzgün görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş eşi üzgün görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada eşini üzgün görmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına yorulur.

Rüyada ablasını üzgün görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşı üzgün görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliye üzgün görmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, evlatlarının hayırlı olacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments