Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi ve eşini görmek

Rüyada eski sevgiliyi ve eşini görmek

Rüyada eski sevgiliyi ve eşini görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, eğer işsizse iş bulacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, hak yoluna döneceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi ve eşini gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz bir şey işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir.

Rüyada eski eşi sevgilisiyle görmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin eşini görmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına yorulur.

Rüyada eski eşinin sevgilisini görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin eşini görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi eski eşiyle görmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini eski sevgilisiyle görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi eşiyle görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin eski eşini görmek maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments