Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşinizi görmek

Rüyada eski eşinizi görmek

Rüyada eski eşinizi görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, işlerini yoluna sokacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşinizi gördüyseniz:

  • Ufukta sevgi dolu ilişkiler var.

Rüyada eski eşle birleşmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşini öldürmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına alamet eder.

Rüyada eski eşle evlenmek müşterilerinin çoğalacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski eşin evlendiğini görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, kendini yiyip bitireceğine delalettir.

Rüyada eski eşiyle tartışmak kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski eşle sarılmak üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada kocanın eski eşini görmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına inanılır.

Rüyada eski eşten mektup almak hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments