Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin evine geldiğini görmek

Rüyada birinin evine geldiğini görmek

Rüyada birinin evine geldiğini görmek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, büyük paralar kazanacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin evine geldiğini gördüyseniz:

  • Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

Rüyada evine misafir geldiğini görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin evine geldiğini görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, insan sevindireceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına yorulur.

Rüyada valinin evine geldiğini görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta tabir olunur.

Rüyada sevgilisinin evine geldiğini görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evine başbakan geldiğini görmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalettir.

Rüyada ünlü birinin evine geldiğini görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesinin evine geldiğini görmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada patronun evine geldiğini görmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, daha pozitif biri olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments