Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski dünürleri görmek

Rüyada eski dünürleri görmek

Rüyada eski dünürleri görmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, hatalarından erken döneceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski dünürleri gördüyseniz:

  • Yeni planları devreye sokabilirsiniz.

Rüyada eski dünürü görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına tabir olunur.

Rüyada eski dünürleri görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına yorulur.

Rüyada dünürleri görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına delalet etmektedir.

Rüyada dünürü görmek yeni denemelerde bulunacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine yorulur.

Rüyada dünür geldiğini görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine yorulur.

Rüyada ölmüş dünürünü görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kederlerinin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dünürlüğe gitmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada dünür olmak fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments