Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünürü görmek

Rüyada dünürü görmek

Rüyada dünürü görmek sevineceğine ve mutlu olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dünürü gördüyseniz:

  • Bilin ki, kabul edilmeye zorlanmadığınız taktirde geleneksel düşünceler daha olumlu sonuçlar verebilir.

Rüyada dünürle kavga etmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kendine dünür geldiğini görmek rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, sürekli bağırıp çağıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıza dünür gitmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dünürcü görmek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya işarettir.

Rüyada dünürlük görmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kazançta zarar edeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada dünürü görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada kızına dünür geldiğini görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dünürlüğe gitmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments