Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski dost görmek

Rüyada eski dost görmek

Rüyada eski dost görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, tecrübe kazandıracağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada eski dost gördüyseniz:

  • Mücadeleye hazırsanız girişimde bulunmalısınız.

Rüyada eski bir dostu görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, dertlerin artacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına işaret eder.

Rüyada eski dostlarla yemek yemek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, haksızlığa uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok eski bir dostu görmek kazançta zarar edeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eski bir dostla barışmak rahmete vesile olacak gelişmelere, sıkıntılarının günden güne artacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine yorulur.

Rüyada eski dost görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski dosta sarılmak işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski dostlarını görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, zahmetinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğun eski dostunu görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments