Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski çarşaf görmek

Rüyada eski çarşaf görmek

Rüyada eski çarşaf görmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, dertlerinin şifasını bulacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunlarını teker teker aşacağına rivayet eder.

Rüyada eski çarşaf gördüyseniz:

  • Tüm seçenekleriniz henüz yüzünü göstermediyse zaman kazanmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada eski çarşaf görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının çarşaf giydiğini görmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz çarşaflı birini görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada ipe çarşaf asmak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaf silkelemek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına işarettir.

Rüyada çarşaf şerif görmek gelirinin de garanti altında olacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada çamurlu çarşaf görmek sonuçtan memnun kalacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çarşaflı insanlar görmek tatsızlıkların sona ereceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments