Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok eski tanıdık görmek

Rüyada çok eski tanıdık görmek

Rüyada çok eski tanıdık görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işarettir.

Rüyada çok eski tanıdık gördüyseniz:

  • Tesadüfi veya şaşırtıcı olaylar gelecek planlarınızı veya gelecekte kuracağınız iş birliklerini ya da ilişkilerinizin geleceğini etkileyebilir.

Rüyada çok eski tanıdık görmek kazancının günden güne çok artacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada eski tanıdığın birini görmek kafasının rahatlayacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok eski bir tanıdığı görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, gelişmelerin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir tanıdığı görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, iş sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada eski tanıdığını görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada eski bir tanıdık görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada eski bir tanıdığa sarılmak işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski bir tanıdık bayan görmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, işe giren herkesin kalkınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments