Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir bayan görmek

Rüyada tanıdık bir bayan görmek

Rüyada tanıdık bir bayan görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, isteklerini yerine geleceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sevinç ve sürura, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir bayan gördüyseniz:

  • Anlık çözüm görüntüsü veren şeylere güvenmeyin.

Rüyada tanıdığı bayan görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine inanılır.

Rüyada tanıdık bir bayanı görmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, günah ve suç işleyeceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığı bir bayanı görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine delalettir.

Rüyada tanıdık bayan görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski bir tanıdık bayan görmek işe zorla gidip geleceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir bayanla öpüşmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine işarettir.

Rüyada tanıdık bayanla öpüşmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir bayan görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments