Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir bayanı görmek

Rüyada tanıdık bir bayanı görmek

Rüyada tanıdık bir bayanı görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına, işine dört elle sarılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine yorulur.

Rüyada tanıdık bir bayanı gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma ya da gerçekliği net olmayan bilgilere göre hareket etmemelisiniz.

Rüyada tanıdığı bayan görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bayanla öpüşmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada eski bir tanıdık bayan görmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, tabiatı kötü olan kişiye, dertlerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir bayanla öpüşmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık bayan görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine işarettir.

Rüyada tanıdık bir bayanı görmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, çok başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada tanıdık bir bayan görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığı bir bayanı görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, zor durumlarda kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments