Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bayanla öpüşmek

Rüyada tanıdık bayanla öpüşmek

Rüyada tanıdık bayanla öpüşmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bayanla öpüşmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili konularda zor tatmin olabilirsiniz.

Rüyada tanıdığı bir bayanı görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık bayanla öpüşmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, hayat daha olumlu bakılacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığı bayan görmek yeni bir eve sahip olacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bayan görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık bir bayan görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık bir bayanla öpüşmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir bayanı görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski bir tanıdık bayan görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments