Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir bayanla öpüşmek

Rüyada tanıdık bir bayanla öpüşmek

Rüyada tanıdık bir bayanla öpüşmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık bir bayanla öpüşmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirebilecek akımlar veya rüzgarlar devreye girmeye başlıyor.

Rüyada tanıdık bayanla öpüşmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir bayanla öpüşmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığı bir bayanı görmek kem gözlere gelineceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir tanıdık bayan görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık bir bayanı görmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir bayan görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bayan görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine yorulur.

Rüyada tanıdık bayan görmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments