Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilisede evlendiğini görmek

Rüyada kilisede evlendiğini görmek

Rüyada kilisede evlendiğini görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, bazı kaynakların tükeneceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına alamet eder.

Rüyada kilisede evlendiğini gördüyseniz:

  • Hayatınızın istediğiniz gibi ilerlemeyen veya beklentilerinizi karşılamayan bölümlerinde bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada kilisede evlendiğini görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, hayatın tadına varacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilisede evlenmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına inanılır.

Rüyada kilise çan sesi duymak sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kilise gezmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilisede yatmak parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, yeni maddi kapıların size açılacağın, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada kilisede bulunmak huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, çözümlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kilisenin yandığını görmek adının fesada karışacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kiliseden kovulmak elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments