Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir harabe görmek

Rüyada eski bir harabe görmek

Rüyada eski bir harabe görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, yardımcı olmayacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada eski bir harabe gördüyseniz:

  • Yeni ortaklıklara ya da evliliklere imza atabilir, sizden daha iyi konumda bir partner bulabilir ya da farklı kültürlerden gelen veya yabancı uyruklu kişilerle ilişkiler veya iş birlikleri kurabilirsiniz.

Rüyada eski harabe bir ev görmek itibar edineceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine işarettir.

Rüyada eski harabe ev görmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine işarettir.

Rüyada eski bir harabe görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna işarettir.

Rüyada harabe görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına alamet eder.

Rüyada evin harabe olduğunu görmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet eder.

Rüyada harabe ev görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada yıkık harabe görmek kendi çok iyi hissedeceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine inanılır.

Rüyada tarihi harabe görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments