Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkık harabe görmek

Rüyada yıkık harabe görmek

Rüyada yıkık harabe görmek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, insanlarla iç içe olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına işarettir.

Rüyada yıkık harabe gördüyseniz:

  • Belli bir hamle yapmalı ya da herkes hoşnut olmasa da yaşam tarzınızı değiştirmelisiniz.

Rüyada yıkık harabe görmek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada harabe ev görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada evinin harabe görmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada evi harabe görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret eder.

Rüyada harabe işyeri görmek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada harabe kilise görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi evini harabe görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet eder.

Rüyada işyerini harabe görmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments